dilluns, 27 abril 2020

L'agramuntí Miquel Ros presenta tres nous temes musicals durant el confinament

L'agramuntí Miquel Ros presenta tres nous temes musicals durant el confinament

L'agramuntí Miquel Ros ha presentat, durant el confinament, tres nous temes musicals. Dos d'ells són versions de cançons i una és una producció pròpia feta en el marc del projecte Katumpa, que comparteix amb la lleidatana Raquel Sanchiz. Pel que fa a aquesta producció, que ja compta amb més de 6.000 visualitzacions a la plataforma YouTube, incorpora una novetat vers les anteriors produccions, i és que la música està acompanyada per la producció audiovisual del vídeo. Ho explica Miquel Ros: "Amb aquest tema hem volgut provar la creació audiovisual, que ara mateix, està fent totalment la Raquel Sanchiz".

La novetat de Katumpa es pot escoltar en aquest enllaç.

Pel que fa a les altres dues cançons, una és un cover de la cançó ‘Some Say' de Nea. En aquesta producció destaca que la veu és la de la seva germana, l'Agnès Ros, qui explica que aquesta cançó, feta durant el confinament, va molt en la línia de la situació actual: "Quan ella parla dels sentiments que té, està molt abatuda. Crec que va molt en la línia del que estem vivint ara, d'anar esperant".

La versió del tema ‘Some say' de Nea es pot escoltar en aquest enllaç

I finalment, la tercera presentació és una versió del tema ‘Escriurem', de Miki Núñez, que ha fet en col·laboració amb David Ales, qui va interpretar la base amb la guitarra. Aquesta versió té com a particularitat que va ser gravada durant el confinament i, per tant, de forma separada: "Ell ho ha gravar des de la seva casa confinat i jo ho he gravat la veu des de casa meva confinat".

La versió del tema ‘Escriurem', de Miki Núñez, es pot escoltar en aquest enllaç.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

17°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 20km/h S

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius