dilluns, 4 maig 2020

Quatre alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Socós, guanyadors dels Premis Sambori

Quatre alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Socós, guanyadors dels Premis Sambori

Fins a quatre alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Socós han estat premiats en alguna categoria dels Premis Sambori, organitzats per Òmnium Cultural. En la categoria de Cicle Mitjà (1r i 2n de Primària), en Genís Gilabert i Mitjavila ha aconseguit el 3r premi per ‘Tres bons amics'; en categoria Cicle Mitjà (3r i 4t), la Clàudia Pedrós Montaner ha aconseguit el segon premi per ‘Viatge al futur' i la Carla Iorgulescu, el tercer premi per ‘La història del Floquet de Neu'. Finalment, en la categoria de Cicle Superior (5è i 6è), la Judit Nadal i Lladós ha aconseguit el primer premi per ‘La tertúlia de l'estenedor'. El professor Cassià Solé explica que les obres guanyadores són molt variades: "Al llegir el conte dels nostres alumnes podem veure que els temes són molt variats. El conte del Genís tracta sobre la importància del treball en equip. El conte de la Carla tracta els sentiments, com l'alegria, l'enveja o la generositat; la Clàudia fa un viatge al futur i la Judit tracta sobre la conversa que tenen dues peces de roba que hi ha en un estenedor".

També explica que és un reconeixement per l'escola: "Rebre aquests premis, pels alumnes segur que és molt gratificant i per l'escola, demostra que s'està fent un treball diari i que anem pel bon camí. Hem de continuar treballant per a que siguin molts més".

El Premi Sambori és l'únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans. Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l'ús del català dins de l'àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. La participació, en aquest premi, ha anat en augment any rere any i en l'edició passada es va arribar a la participació total de 130.000 alumnes, una xifra que el converteix en el premi literari escolar amb més participació d'Europa.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius