dimarts, 5 maig 2020

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot s'adhereix a l'activitat 'Escriu un Llibre'

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot s'adhereix a l'activitat 'Escriu un Llibre'

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot, a través del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, s'adhereix a l'activitat ‘Escriu un Llibre'. Es tracta d'una proposta d'animació a la lectura que connecta autors i lectors fomentant el diàleg creatiu entre ells per anar creant una història, un llibre. Està adreçada a infants i joves de 5è i 6è de Primària, 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO

El projecte s'articula a través de la plataforma de lectura Fiction Express, on cada 8 setmanes s'inicia la publicació de tres llibres diferents, un per a cada nivell i idioma (català, castellà i anglès), deixant l'argument a decisió dels lectors. Durant 5 setmanes es van introduint nous capítols i els participants, a partir del diàleg creatiu amb els autors al fòrum i els seus vots, decideixen com continua l'argument.

‘Escriu un llibre' té com a objectius fomentar la lectura, millorar la competència lectora i desenvolupar l'hàbit de llegir entre els joves. Per aconseguir-ho utilitza una metodologia única i innovadora i compta amb la participació d'autors i autores reconeguts en l'àmbit de la literatura infantil i juvenil.

Per a participar-hi cal omplir el formulari d'inscripció amb les dades de la persona interessada. La biblioteca es posarà en contacte amb els inscrits a partir del 4 de maig.

Totes les persones interessades es poden apuntar a través del correu de la biblioteca [email protected], per telèfon 973.392.583 o per whatsapp al 673.389.728.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 20km/h SO

 • 21°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 18°C
  DJ
 • 22°C
  DV

En directe

Els Informatius