dimecres, 6 maig 2020

Agramunt acollirà una segona campanya especial de donació de sang el 14 de maig

Agramunt acollirà una segona campanya especial de donació de sang el 14 de maig

Agramunt s'ha sumat a una segona campanya especial de donació de sang oferint els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. La propera donació serà el dijous, 14 de maig, a l'Espai Cívic d'Agramunt. Cal recordar que durant aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l'epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Per tal d'assegurar les correctes mesures de protecció enfront del coronavirus, cal que els donants reservin hora per fer la donació des del web donarsang.gencat.cat.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d'aquesta setmana, entre d'altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol us per emplenar el qüestionari, entre d'altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius