dimecres, 6 maig 2020

115 alumnes de l'EMMA fan la versió confinada de la cançó 'Que tinguem sort'

115 alumnes de l'EMMA fan la versió confinada de la cançó 'Que tinguem sort'

Fins a un total de 115 alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) participen a la versió confinada de la cançó ‘Que tinguem sort', de Lluís Llach. Aquesta iniciativa va sorgir del claustre de professors de l'escola i s'ha gestat durant aquesta època de confinament. El director de l'EMMA, Jordi Guixé, explica que els alumnes s'han basat en una mateixa base que els ha proporcionat l'escola per tal que, des de les seves cases, gravessin la seva partitura: "A través del Roger Gutiérrez, el professor de bateria, es va crear la base de la cançó per a que tots els nens poguessin gravar-la amb la mateixa pulsació, i a partir d'aquí s'ha fet el muntatge d'àudio i so".

El muntatge del vídeo ha anat a càrrec d'Albert Malet. Amb aquest vídeo, que pots veure en aquest enllaç, l'escola de música estrena el seu canal de YouTube, on hi anirà penjant diferents àudios, com per exemple, les audicions virtuals que estrenarà demà. Es tracta de portar, a l'àmbit digital, les audicions que normalment es feien a l'escola: "Mitjançant el canal de YouTube de l'escola, els nens que vulguin ens enviaran, cada setmana, una peça que hagin après i cada divendres, a les 19.00 h, publicarem el vídeo".

De cara a final de curs, el claustre de professors seguirà proposant iniciatives per mantenir el contacte amb els alumnes, a l'espera de saber com evoluciona el confinament.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius