dijous, 7 maig 2020

Agramunt adquireix 21 ordenadors portàtils per les famílies que no tenen cap dispositiu per connectar-se a nivell escolar

Agramunt adquireix 21 ordenadors portàtils per les famílies que no tenen cap dispositiu per connectar-se a nivell escolar

L'Ajuntament d'Agramunt, en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat i amb tots els centres educatius de la vila d'Agramunt, ha coordinat les accions necessaries per assistir a les famílies més vulnerables. Segons informa el consistori en un comunicat, de forma conjunta amb els centres s'han detectat quines famílies eren les més vulnerables davant l'actual situació i s'ha garantit que tots els infants tinguessin les mateixes oportunitats, sobretot en recursos materials perquè poguessin fer el seguiment telemàtic del curs escolar.

Per aquest motiu, s'ha comprat 21 ordenadors portàtils que es cediran a les famílies que no tenien cap dispositiu. Segons Olga Ribera, regidora d'educació, "era prioritari aconseguir el material necessari perquè no hi hagués fractura tecnològica entre els alumnes i es pogués garantir que podien seguir la formació". En el mateix sentit, s'ha repartit els 5 primers ordinadors portàtils que entraven a la Fase 1 del Pla d'Acció del Departament d'Educació.

 D'altra banda, i amb les col·laboracions dels centres, també s'ha fet arribar llibres de text a les famílies. A més a més, s'està oferint un punt d'atenció per fer un seguiment a les famílies i assegurar que poden seguir les activitats de formació diàries. El seguiment es fa amb trucades personals i individuals, i també se'ls facilita la impressió de les activitats si és necessari. 

Davant la situació actual, des de l'Ajuntament d'Agramunt es treballa de manera transversal amb les direccions dels centres educatius i amb altres regidories per coordinar i garantir que es pugui fer el seguiment d'aquest curs no habitual.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 23°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 22°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 15°C
  DV

En directe

Els Informatius