dilluns, 11 maig 2020

Obertes les contractacions de personal per al servei de piscines i casals d'estiu

Obertes les contractacions de personal per al servei de piscines i casals d'estiu

Tot i que encara no s'han fixat les mesures que s'hauran de seguir en cas que es puguin dur a terme activitats aquest estiu per l'actual situació d'estat d'alarma per la Covid-19, des de l'Ajuntament s'obren les convocatòries del personal que es necessitaria per treballar a l'estiu. Per això, l'Ajuntament d'Agramunt obre convocatòria per la contractació de 3 places de socorristes per les Piscines Municipals per aquesta temporada d'estiu 2020; també es necessiten 4 places de monitors de natació per als cursets de natació i, pel que fa als casals d'estiu adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys, es necessiten 7 monitors. La data límit per a presentar la documentació és el proper 20 de maig. 

Per altra part, també s'ha obert la concurrència per la contractació de personal per ocupar una plaça de personal de manteniment de les piscines municipals d'Agramunt. En aquest cas, el contracte és a temps complert (de dilluns a diumenge- 37,5h/setmanals) del 17 de juny al 31 d'agost de 2020. Un dels requisits necessaris és que la persona seleccionada per la contractació del servei haurà de realitzar un curs per a operadors de piscines d'ús públic. La despesa d'aquesta formació anirà a càrrec de l'Ajuntament d'Agramunt. En aquest cas, la data límit de presentació de la documentació és el proper 1 de juny.

Les persones interessades en algun d'aquests llocs de treball trobaran tota la informació a la Seu Electrònica dins el Tauler d'edictes al web de l'Ajuntament d'Agramunt.

Aquesta contractació estarà condicionada a les mesures i normes que fixi el Govern Espanyol i la Generalitat de Catalunya en motiu de la Covid-19. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h SO

 • 36°C
  DJ
 • 35°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 34°C
  DL

En directe

Els Informatius