dijous, 14 maig 2020

L'INS Ribera del Sió inicia la preinscripció amb uns 90 alumnes a primer d'ESO

L'INS Ribera del Sió inicia la preinscripció amb uns 90 alumnes a primer d'ESO

L'INS Ribera del Sió ha iniciat ja la preinscripció dels nous alumnes que el proper curs s'incorporaran al centre educatiu. La directora, Àngels Escolà, indica que es preveu que al curs vinent hi hagi uns 90 alumnes nous, el que suposaria uns tres grups aproximadament: "La previsió és que tenim 90 alumnes assignats, i per tant, són 3 grups. Només han de venir les famílies dels alumnes de 1r d'ESO. La resta, ja queden automàticament matriculats. I pel que fa al canvi d'etapa a Batxillerat, es farà la preinscripció telemàticament del 27 de maig al 3 de juny. Per Batxillerat encara no tenim les dates de la preinscripció presencial".

Pel que fa a les preinscripcions al cicle de Batxillerat, doncs, es duran a terme a partir del 27 de maig.

Per altra part, l'institut ha rebut ja els resultats de les proves de competències bàsiques que es van fer als alumnes de 4rt d'ESO al mes de febrer. Escolà explica que els resultats, són bons: "Hem pogut fer les competències bàsiques i estem contents perquè estem, en molts casos, a un nivell superior de Catalunya. Hem tret bons resultats. Durant aquesta setmana les famílies rebran els resultats de cada alumne. És una orientació molt bona per saber si van forts en lletres, en ciències, o si dominen la llengua anglesa, que és molt important".

Per altra part, el centre educatiu ha fet públic el nom dels guanyadors del primer Concurs de Sant Jordi 2020, en el que els alumnes havien de fer un poema en base a títols de llibres que tinguessin per casa. Els guanyadors són Anna Bertran Nogales (1r d'ESO); Anabel Bobet i Jordi Solanes (2n d'ESO); Cesc Boix Baró (3r d'ESO); i Ares Font Guixé (4rt d'ESO). Els guanyadors rebran, com a premi, material educatiu. El concurs ha estat convocat per l'institut amb la col·laboració de l'AMPA del centre educatiu.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius