dijous, 14 maig 2020

El CAP d'Agramunt homenatja als professionals sanitaris morts durant la pandèmia

El CAP d'Agramunt homenatja als professionals sanitaris morts durant la pandèmia

Els professionals sanitaris i administratius del CAP d'Agramunt s'han sumat avui a l'acte d'homenatge en memòria dels sanitaris i sanitàries morts durant la pandèmia de la Covid-19. L'acte, organitzat pels consells catalans de col·legis de salut (Metges, Infermers i Infermeres, Farmacèutics, Odontòlegs, Psicòlegs, Treball Social, Fisioterapeutes i Veterinaris) ha consistit en la realització de dos minuts de silenci. En el cas d'Agramunt, a més de realitzar aquest homenatge al col·lectiu sanitari, també s'ha volgut ampliar a tota la població afectada.

L'homenatge, sense concentracions físiques i seguint les pautes de distància social, ha tingut lloc a les 12 del migdia en els centres de salut.

Des de les entitats convocants es denuncia, des de l'inici de la crisi sanitària, l'alt índex de positius per coronavirus entre el personal sanitari i el risc d'esdevenir vector de contagi d'aquesta pandèmia. A més, s'ha intentat concentrar els seus esforços en aconseguir més material sanitari de protecció, sobretot en els centres assistencials.

El dia d'avui, la xifra de sanitaris contagiats per Covid-19 s'estima en 55.000 i 76 morts entre els treballadors de la salut.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius