dimarts, 19 maig 2020

Sílvia Fernàndez serà la primera alcaldessa d'Agramunt

Sílvia Fernàndez serà la primera alcaldessa d'Agramunt

L'actual alcaldessa en funcions, Sílvia Fernández, serà la primera alcaldessa d'Agramunt, després que prengui possessió del càrrec el pròxim divendres, 22 de maig, a les 19.00 h. D'aquesta manera, Fernàndez prendrà el relleu al capdavant del consistori agramuntí a Bernat Solé que, el passat 20 de març, va renunciar a l'alcaldia per ser nomenat conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat. 

Fernàndez, que ha sigut fins ara regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat a l'Ajuntament, destaca: "Assoleixo aquest repte personal amb il·lusió, responsabilitat, compromís i amb el convenciment, ara més que mai, que cal prioritzar a les persones, saber acompanyar-les, i saber afrontar totes les dificultats que ens sorgeixen i sorgiran. La prioritat de l'Ajuntament, ara mateix, ha de ser i és la salut de les persones, com afrontar aquesta crisi sanitària, econòmica i social, i sortir-ne el màxim de reforçats possible. Un treball, on hem d'aportar el millor de tots nosaltres"

En les darreres setmanes, Fernàndez ja ha estat exercint com a alcaldessa en funcions, ja que la crisi sanitària provocada pel coronavirus posicionava com a prioritat de l'equip de govern la gestió de la situació excepcionalitat. En aquest sentit, Fernàndez afegeix que "donada l'entrada a la fase 1, que alleugereix les mesures de confinament, hem cregut oportú fer ara aquest pas".

Peu de foto: Sílvia Fernàndez i Tarragona a l'Ajuntament d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 32°C
  DS
 • 29°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 34°C
  DT
 • 35°C
  DC

En directe

Els Informatius