divendres, 22 maig 2020

Sílvia Fernández, primera alcaldessa d'Agramunt

Sílvia Fernández, primera alcaldessa d'Agramunt

L'agramuntina Sílvia Fernández Tarragona ha pres avui possessió del càrrec d'alcaldessa d'Agramunt en un ple extraordinari que ha tingut lloc al Teatre del Casal Agramuntí. En un ple que hi ha participat 9 regidors de forma presencial i quatre regidors de forma telemàtica, Fernández ha sigut proclamada alcaldessa amb els vots a favor dels regidors d'Acord d'Esquerra (9 vots) i l'abstenció del grup Junts per Agramunt (4 vots).

Fernández, després de la pressa de possessió, ha destacat la feina feta pels diferents equips de govern per tal de posar Agramunt al mapa, i també ha agraït, especialment, a l'alcalde estat, Bernat Solé, qui l'ha precedit, i al regidor Xavier Secanell, el suport donat. També ha destacat el fet que ella procedeixi, laboralment parlant, del món dels Serveis Socials, fet que pot ajudar a afrontar la situació actual: "Assoleixo aquest encàrrec amb responsabilitat, amb respecte i també amb molta il·lusió, compromís i amb el convenciment, ara més que mai, que cal prioritzar les persones, saber acompanyar-les, saber afrontar totes les dificultats que sorgiran i aportar una mirada diferent".

Per part del grup de Junts per Agramunt, el portaveu del grup, Antonio Farré, ha destacat la vessant més "treballadora, voluntariosa i sociable" de la nova alcaldessa, i li ha estès la mà per tal d'aconseguir "la unitat d'acció" de tot l'Ajuntament a l'hora de gestionar l'actual moment, al temps que també li ha demanat "dedicació exclusiva" a l'alcaldia.

Actualment, Fernández és també vicepresidenta quarta i consellera de l'àrea d'Acció Social, Ciutadania i Igualtat del Consell Comarcal de l'Urgell.

Imatge: Foto de grup amb els regidors que han participat presencialment al ple

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 32°C
  DS
 • 29°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 34°C
  DT
 • 35°C
  DC

En directe

Els Informatius