dimarts, 26 maig 2020

Augmenten en un 40 per cent els casos de coronavirus a Agramunt durant la última setmana

Augmenten en un 40 per cent els casos de coronavirus a Agramunt durant la última setmana

Els casos de Covid-19 a Agramunt han augmentat en un 40 per cent durant la darrera setmana, arribant als 27 casos acumulats des de l'inici de la pandèmia, segons dades del registre RSAcovid19 del Departament de Salut. Val a dir que la xifra s'ha disparat la última setmana, en tant que, fa 7 dies, la xifra de casos registrats se situava a les 16. Entre els motius que poden motivar aquest increment de casos confirmats hi ha el fet ara es fan més testos PCR, que ja es poden fer des del mateix CAP d'Agramunt. 

Per altra part, també cal destacar que, de cara al col·lectiu més vulnerable de la pandèmia, la tercera edat, el Departament de Salut ha fet, a Agramunt, testos per detectar possibles casos de Covid-19 als treballadors i residents de les dues residències geriàtriques d'Agramunt. En els dos casos, totes les proves han donat negatiu.

En el context global, val a dir que Agramunt segueix la tendència registrada durant els últims dies a la Regió Sanitària de Lleida, on s'ha detectat que s'han multiplicat per quatre els positius per cada 100.000 habitants. És per aquest motiu que des del Departament de Salut s'aturarà, de forma provisional, el desconfinament en aquesta regió. Així doncs, encara no està decidit encara que el proper dilluns la Regió Sanitària de Ponent pugui passar a la fase 2, tal i com estava previst en el pla de desconfinament. Per tots aquests motius, des de les administracions es continua demanant que s'extremin les precaucions per tal d'evitar el contagi de Covid-19.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 24°C
  DL

En directe

Els Informatius