dimecres, 27 maig 2020

El CF Agramunt mira ja de cara a la pròxima temporada

El CF Agramunt mira ja de cara a la pròxima temporada

El Club Futbol Agramunt-Escola Gerard Gatell es troba ja immers en la preparació de la pròxima temporada 2020-21, després que des de la Federació Catalana de Futbol s'hagi informat que es donen per cancel·lades totes les competicions. El membre de la junta del club, Jose Marín, explica que, tot i que la temporada s'ha cancel·lat, falta decidir com queden ascensos i descensos: "Totes les competicions, tant les amateur com les de base, han quedat anul·lades. Ens emplacen a fer un referèndum per veure com queda la competició. No sabem com resoldran el tema dels ascensos i descensos".

Pel que fa a la base, des del club s'ha intentat fer activitats online per tal d'intentar mantenir als jugadors connectats al club. Pel que fa a l'equip amateur, Marín indica que la irrupció de la pandèmia va truncar la trajectòria positiva que havia iniciat l'equip en la segona volta de la competició: "Anàvem en clara pujada i crec que almenys, a la segona posició, haguéssim arribat perquè l'equip estava en una dinàmica de joc bastant bona. Tret de dos o tres partits, els altres els guanyàvem i teníem l'equip fet. Esperàvem la segona volta amb ganes perquè la primera havia sigut molt dura i havia costat molt de construir l'equip i al passar la pandèmia, ens va truncar la trajectòria que semblava que estàvem agafant a la segona volta".

Pel que fa a la celebració del tradicional campus d'estiu del club, de moment s'ha informat que la intenció és de fer-lo, tot i que s'està a l'espera de l'evolució de la pandèmia i que les autoritats sanitàries autoritzin aquest tipus d'activitats.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 20°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 20°C
  DT
 • 20°C
  DC

En directe

Els Informatius