dijous, 4 juny 2020

Reprenen el curs 'L'impacte de la malaltia en els genis de la pintura'

Reprenen el curs 'L'impacte de la malaltia en els genis de la pintura'

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt (AEUA), organitzadora del curs monogràfic ‘L'impacte de la malaltia en els genis de la pintura', reprèn les sessions del curs que van quedar aturades a causa de la Covid-19. El doctor en Farmàcia, professor honorari de la UB i també docent del curs, Josep Queralt, explica que, entre altres, el curs canvia d'ubicació per tal de facilitar la distància entre els participants. A part, també s'han establert diferents mesures de protecció per evitar els contagis: "Farem una entrada gradual, a partir de les 17.30 h de la tarda. Hi haurà marcades les distàncies de 2 metres a l'entrada, també hi haurà gel hidroalcohòlic per netejar i desinfectar les mans i, un cop a dins, totes les files parells s'han eliminat".

El curs, que es duu a terme amb dos grups d'alumnes, es reprendrà el proper dimarts, 9 de juny, amb el segon grup d'alumnes, mentre que l'11 de juny es tornarà a obrir les sessions pel primer grup. Les sessions es faran de 18.00 a 20.00 h.

Cal recordar que aquest curs està pensat per tal de descobrir com, diferents malalties, han pogut influir en la forma de pintar de diversos artistes coneguts a nivell mundial. A part de les sessions a l'aula, també s'ha fet una sortida al Centre d'Arts Digitals: IDEAL, on els participants van participar d'una experiència immersiva en l'obra de Monet. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h E

 • 26°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ

En directe

Els Informatius