divendres, 5 juny 2020

Lleida passarà a la fase 2 el proper dilluns, permetent, entre altres, l'obertura d'escoles

Lleida passarà a la fase 2 el proper dilluns, permetent, entre altres, l'obertura d'escoles

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest divendres la proposta del Departament de Salut de la Generalitat perquè, el proper dilluns, 8 de juny, la plana de Lleida passi a la fase 2 i l'Alt Pirineu i Aran a la fase 3. Això vol dir que, a partir de dilluns, en aquesta fase, la limitació horària per passejar, fer esport i sortir amb infants es limita al respecte de la franja destinada als majors de 70 anys. 

També es permet la represa parcialment de les activitats restringides en la fase I, amb limitacions d'aforament, com ara els restaurants amb servei de taula i les grans superfícies comercials, sense la possibilitat de romandre en zones comunes o recreatives.

Pel que fa als centres educatius, s'obren les escoles per l'atenció parcial de determinats alumnes, però l'activitat lectiva continuarà sent telemàtica fins a final de curs. 

En l'àmbit cultural, entren en funcionament els cinemes i els teatres, així com els monuments i equipaments culturals, amb el manteniment de mesures de seguretat i d'higiene. En el cas d'Agramunt, està previst que el cinema agramuntí reobri el proper cap de setmana del 13 i 14 de juny, amb l'aforament limitat a 50 persones.

Es permet l'obertura també de les piscines, amb restriccions d'aforament i cita prèvia. 

Pel que fa a l'esport, es reprenen els entrenaments en lligues no professionals federades i les competicions esportives. 

Finalment, a la possibilitat d'anar a llocs de culte i assistir a velatoris i enterraments, s'hi suma també la celebració de casaments, amb restriccions pel que fa al nombre de convidats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h O

 • 17°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 19°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 23°C
  DS

En directe

Els Informatius