dilluns, 8 juny 2020

Poca afluència d'alumnes en la reobertura de les escoles d'Agramunt

Poca afluència d'alumnes en la reobertura de les escoles d'Agramunt

Els centres educatius d'Agramunt obriran, aquesta setmana, les seves portes a aquells alumnes que vulguin anar a classe per a fer tutories. Amb el canvi de fase a la segona fase del desconfinament, es preveu que els centres educatius puguin oferir aquest acompanyament als alumnes dels cicles infantil, de primària i secundària que ho desitgin. Això sí, aquesta atenció es farà en grups reduïts, de 13 alumnes a parvulari i primària, i 15 a secundària. En el cas de les escoles d'Agramunt, dir que l'afluència d'alumnes serà molt minoritària. Pel que fa a l'Escola Macià-Companys, la seva directora, la Teresa Bohils, explica que al cicle infantil només hi haurà un alumne. Pel que fa a primària, hi haurà un total de 12 alumnes de diferents cursos: "I pel que fa a primària, on hem d'oferir grups reduïts de 13 alumnes, tenim 12 alumnes que se'ns han apuntat i als quals els hem ofert un dia i una hora en concret per a que es puguin venir a trobar amb el tutor o la tutora".

Pel que fa al Col·legi Mare de Déu dels Socós, també hi haurà pocs alumnes: "Els dimarts 9 i 16, la nostra escola romandrà oberta. No obrim la llar d'infants del nostre centre durant el mes de juny i a educació infantil no hem tingut alumnes que vulguin venir. Però sí que establim dos grups, un per a cicle superior i un per a cicle mitjà, que rebrem els dimarts".

Cal recordar que, tot i que els alumnes puguin fer aquesta tutoria a les aules, el curs continuarà de forma telemàtica fins al proper 19 de juny. Les escoles i instituts només obriran per fer una atenció personalitzada dels alumnes, tutories i acompanyament emocional. Una atenció que serà molt més intensa en els cursos que acaben etapa, com 6è de primària, 4t d'ESO, 2n de batxillerat i de cicles formatius.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 95%
humitat: 100%
vent: 10km/h E

 • 26°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ

En directe

Els Informatius