dilluns, 8 juny 2020

Uns 60 establiments comercials s'uneixen a la campanya de comerç local 'Tu ens omples de vida'

Uns 60 establiments comercials s'uneixen a la campanya de comerç local 'Tu ens omples de vida'

L'Ajuntament d'Agramunt, de forma conjunta amb la Unió de Botiguers i Industrials d'Agramunt, ha ideat una nova campanya de comerç local amb el nom ‘Tu ens omples la vida'. La finalitat de la campanya és que es facin compres a Agramunt i que aquestes desprès es converteixen en un val de diners per comprar en un dels establiments adherits a la campanya. 

Els objectius de la campanya són retenir, fidelitzar i fomentar el comerç d'Agramunt amb una campanya on els clients efectuaran les seves compres als establiments adherits a la campanya i per cada compra igual o superior als 20 euros obtindran un cor. Quan hagin realitzat 10 compres a diferents establiments hauran de bescanviar els 10 cors per un val. 

Aquest val tindrà un valor de 20 euros que es podrà bescanviar a l'establiment adherit que cada persona triï. La campanya no permet bescanviar els vals per diners directament sinó que s'han de bescanviar per productes o serveis. 

El regidor de promoció econòmica, Joan Pijuan ha explicat que "és una campanya on l'establiment no ha de fer cap esforç econòmic ni cap descompte que afecti al seu marge comercial. Pel que fa el consumidor es beneficia d'un descompte important prèviament comprant en 10 establiments diferents. És una campanya on les dues parts hi surten guanyant."

Fins al moment més de 60 establiments i comerços s'han adherit a la campanya que entrarà en funcionament el proper 15 de juny i s'allargarà fins al 15 de setembre. 

Foto: Presentació de la campanya "Tu ens omples de vida" que es va fer als comerços agramuntins. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h SO

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius