dimarts, 9 juny 2020

Aura Moda aconsegueix el Segell Covid-Free per complir amb tots els requisits per evitar el contagi

Aura Moda aconsegueix el Segell Covid-Free per complir amb tots els requisits per evitar el contagi

La botiga Aura Moda d'Agramunt ha aconseguit el segell de qualitat Covid-Free que atorga el Clúster Català de la Moda i que, en total, s'ha entregat a 13 botigues de tot Catalunya. Aquest segell s'atorga a aquells comerços del sector de la moda que voluntàriament segueixen les recomanacions de la Guia per al retorn a l'activitat comercial en el sector de la Moda elaborada pel Clúster Català de la Moda (MODACC) en cooperació amb el Centre de Transferència Tecnològica FITEX i amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

La propietària d'Aura Moda, Olga García, explica algunes de les mesures que s'han habilitat per tal d'evitar el contagi entre els seus treballadors i clients: "Cada hora es renova tota la ventilació de la botiga, i aquest crec que és un fet molt important. Pel que fa a la desinfecció, passa per un procés molt acurat. En el nostre cas, és un armari completament aïllat d'ultraviolats i no tenim cap contacte directe amb els ultraviolats. També neutralitzem, a través d'ions, els virus i bacteris de l'ambient". A part d'aquestes mesures, també s'han tret les cortines i s'ha posat mampares de metacrilat; tots els dispensadors són automàtics, així com la paperera, i també s'ha d'utilitzar la mascareta i el gel desinfectant dins de la botiga. S'ha tret el pany de la porta, s'ha creat un circuit per tota la botiga amb el sentit de la marxa de la gent i s'ha limitat a 4 persones l'aforament de l'establiment.

García valora molt positivament aquest reconeixement: "Per nosaltres, és un reconeixement que ens compensa perquè mostra que estem fent be la feina i les hores que hem invertit en posar aquests mitjans de protecció i aquesta inversió. Aquest és un reconeixement que sempre és benvingut, i més en aquests moments".

Aquestes mesures contra el contagi de la Covid-19 se sumen a totes les que ja s'estan aplicant per ser un establiment verd, com per exemple, proveir tot l'espai amb fonts cent per cent renovables, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h SO

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius