dimecres, 10 juny 2020

Les piscines d'Agramunt obren el 22 de juny amb abonaments quinzenals i accés per franges d'edat

Les piscines d'Agramunt obren el 22 de juny amb abonaments quinzenals i accés per franges d'edat

Les piscines municipals d'Agramunt obriran el proper 22 de juny amb modificacions importants provocades per les mesures de seguretat per evitar el contagi per la Covid-19. Entre els principals canvis a tenir en compte hi ha el fet que només es podrà accedir amb un abonament que s'haurà d'adquirir per quinzenes, tal i com indica el regidor d'Equipaments Municipals, Josep Maria Carrera: "Nosaltres ara no ens podrem treure els abonaments ni pel mes de juliol ni pel mes d'agost, només es podrà treure per aquesta quinzena".

Així doncs, l'abonament per la última quinzena de juny es podrà treure de l'11 al 18 de juny, Hi haurà cinc modalitats d'abonament: un que anirà del 22 de juny al 5 de juliol; un altre que serà vàlid del 6 al 19 de juliol; un tercer del 20 de juliol al 2 d'agost; un quart que anirà del 3 al 16 d'agost, i un últim que serà vàlid del 17 al 30 d'agost.

A cada canvi de quinzena, es farà una revisió i si no s'ha arribat al límit dels abonaments permesos per cada quinzena, hi haurà la possibilitat de què un usuari que ja hagi fet ús d'un abonament, pugui treure's un altre abonament. Aquestes revisions es faran a cada canvi de quinzena.  Amb aquestes rotacions es garanteix que tothom que vulgui anar a la piscina pugui fer-ho i no en gaudeixin sempre les mateixes persones.  

L'altre gran canvi és que l'accés a les piscines es farà per franges d'edat, de forma que s'ha establert tres franges diàries: "Al matí obrir les piscines per gent gran i adults. Al migdia faríem una franja per a majors de 18 anys i gent gran i a la tarda, per famílies". Concretament, -s'establirà una franja de les 10 a les 13h oberta a tota la població (entre setmana en aquesta franja horària també es faran cursets de natació)

; de les 13.30h a les 16h serà una franja recomanada a majors de 18 anys; de les 16.30 a les 18.30h serà una franja recomanada a famílies i de les 19h a les 21h, recomanada per les famílies.

Carrera indica que amb aquestes franges es podrà limitar l'aforament i assegurar que tothom pugui accedir a la piscina un cop al dia: "El motiu principal per les franges horàries és per l'aforament. No podem entrar tots a l'hora i haurà d'haver aquestes limitacions i creiem que la millor forma de fer-ho és aquesta. El que no estaria bé és que qui primer entra pugui gaudir de la piscina i hi hagi gent que no en pugui gaudir perquè no hi pot anar a primera hora. Així donem l'oportunitat a tothom i s'aprofitarà la sortida de la gent per poder fer una desinfecció de l'espai".

A part d'establir les diferents franges d'edat, cal recordar que l'accés a la piscina també estarà condicionat per les normes de seguretat per fer front a la Covid-19, com per exemple, l'ús de mascareta i mantenir la distància social; l'ús d'un calçat només per accedir al recinte o la limitació de l'aforament, entre altres.

El preus dels abonaments quinzenals seran de 12 euros pels adults; 8 euros pels menors i 3 pels jubilats. S'aplicaran descomptes del 50 per cent del cost de l'abonament per a famílies nombroses o monoparentals que s'aplicaran a tots els seus membres. També es faran descomptes del 50 per cent a les persones amb una disminució igual o superior al 33 per cent.

Altres aspectes a tenir en compte és que aquest any s'amplia fins a les 21.00 h l'horari d'obertura (l'horari serà de 10 a 21h de dilluns a diumenge) i que aquest any només podran fer ús de les piscines municipals les persones que estiguin empadronades a Agramunt. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h SO

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius