dimecres, 10 juny 2020

El cinema agramuntí reobre les portes el proper 13 de juny amb 'Volant Junts' i 'El escándalo'

El cinema agramuntí reobre les portes el proper 13 de juny amb 'Volant Junts' i 'El escándalo'

Agramunt tornarà a tenir cinema a la vila aquest proper 13 de juny, moment en el que l'empresa Circuit Urgellenc reprendrà l'activitat després d'estar 3 mesos aturada a causa de l'estat d'alarma. Per tal de tornar a obrir les portes s'ha delimitat el protocol de seguretat per evitar els contagis. El gerent de Circuit Urgellenc, Pere Aumedes, indica que, entre altres mesures, s'ha distribuït les butaques del públic per tal que estiguin separades i es pugui mantenir la distància social. També s'ha previst que algunes d'aquestes butaques es mantinguin en grups reduïts, per tal que els espectadors d'un mateix nucli familiar puguin estar junts: "El públic haurà de seure en aquestes butaques en els que hi ha butaques soles i grups de dos, de tres butaques. Haurem d'anar adjudicant l'espai a cadascú. I després, la sortida haurà de ser ordenada i esglaonada".

Altres mesures de seguretat seran mantenir la distància social i l'ús de mascareta a l'entrada del cinema, on hi haurà dispensadors de solucions hidroalcohòliques a l'abast del públic; reduir l'aforament, que en la fase 2 del desconfinament serà de 50 persones i també desinfectar els espais a l'acabar cada sessió.

Per tal d'afavorir l'assistència a la sala, Circuit Urgellenc posa a disposició dels espectadors diferents formats d'entrada, ja sigui en format individuals o d'abonament. Una de les novetat és la creació d'un abonament pel que queda de 2020 amb el que els espectadors podran veure totes les pel·lícules que es projecten fins a finals d'any per 60 euros: "Hi ha una promoció per la que, per 60 euros, es pot ser abonat pels 7 mesos que queden del 2020. Seria una xifra inferior a 10 euros al mes i amb aquesta targeta, es podria anar a veure totes les pel·lícules que queden fins al 31 de desembre". 

El cinema reobrirà portes amb la projecció de les pel·lícules ‘Volant Junts' i ‘El Escándalo'.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius