dijous, 18 juny 2020

Agramunt inicia avui la fase 3 de desconfinament

Agramunt inicia avui la fase 3 de desconfinament

La regió sanitària de Lleida entra avui, dijous, 18 de juny, a a la fase 3 del desconfinament. D'aquesta manera Catalunya es converteix en una única unitat territorial. Entre les mesures  tenir en compte a la Fase 3 hi ha el fet que en aquesta fase, se suprimeixen les franges horàries per a tots els col·lectius. 

Es reprenen parcialment les activitats restringides en la fase 2, amb limitacions d'aforament, com ara els bars i restaurants amb consum a l'interior. 

Quant a la cultura, a les biblioteques s'hi poden realitzar activitats culturals, i els museus, els cinemes, els teatres i altres equipaments culturals augmenten la seva capacitat. 

En l'àmbit del lleure, entren en funcionament centres recreatius turístics, zoològics i aquaris, amb el manteniment de mesures de seguretat i d'higiene, i es reprenen les activitats per a infants i joves, amb un nombre limitat de participants. 

Pel que fa a l'esport, les competicions esportives poden acollir la meitat del públic i els gimnasos poden oferir classes dirigides. 

Finalment, s'amplia el nombre d'assistents en llocs de culte, sales de vetlla, enterraments i casaments.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h S

 • 39°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 38°C
  DV
 • 40°C
  DS

En directe

Els Informatius