divendres, 19 juny 2020

Agramunt entra a la 'nova normalitat'

Agramunt entra a la 'nova normalitat'

Agramunt entrarà a la fase de represa de la normalitat, fase que arranca avui, divendres 19 de juny, amb un balanç de 31 casos positius de Covid-19 confirmats acumulats des de l'inici de l'estat d'alarma. El president de la Generalitat, Quim Torra, va signar ahir al migdia el decret que posa fi a la fase 3 de la desescalada i que situa a Catalunya a la ‘fase de represa'.

En aquesta etapa, serà clau mantenir la distància social de seguretat d'1'5 metres i també mantenir la higiene de mans freqüent, així com l'ús obligatori de la mascareta en espais tancats i quan no es pugui mantenir la distància. Cal destacar que des que tot Catalunya està en fase 3 han desaparegut les restriccions de mobilitat dins del territori català. Diumenge, amb la fi de l'estat d'alarma, també es podrà circular entre comunitats autònomes.

A part, també s'ha de tenir en compte que a partir del proper 25 de juny no es marcaran percentatges i els aforaments seran els que permetin garantir una distància interpersonal de seguretat d'1,5 metres o l'equivalent de 2,5 metres quadrats per persona, tant en espais tancats com a l'aire lliure. S'aplicarà a partir del 25 de juny. Fins llavors, hi ha un període d'adaptació per a bars i restaurants, que poden continuar amb els criteris que hi ha hagut fins ara: 50 per cent d'aforament en interiors i 75 per cent en exteriors.

Es poden celebrar reunions familiars i activitats socials, incloent pràctica esportiva no professional, sempre que no es generin aglomeracions ni se superin les limitacions d'aforament que s'estableixin.

Es poden organitzar fires i actes comercials, empresarials o científics sempre que es mantingui la norma general dels 2,5 metres quadrats per persona.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius