divendres, 19 juny 2020

Agramunt amplia el nombre de cursets de natació, tot i que duraran una setmana menys

Agramunt amplia el nombre de cursets de natació, tot i que duraran una setmana menys

L'Ajuntament d'Agramunt oferirà, per aquest estiu, els cursets de natació per a infants i també els de perfeccionament per adolescents i adults, tot i que comptaran amb novetats importants per tal de poder complir amb les mesures de seguretat enfront a la Covid-19. Entre les novetats més destacades hi ha el fet, indica la regidora d'Esports, Olga Ribera, que aquest any els cursets seran de dues setmanes, fet que permetrà tenir més torns: "Pensem que podem oferir a més gent la possibilitat de poder fer els cursets o les activitats. Sabem que els grups han de ser reduïts i per tant, vam optar per fer 4 quinzenes".

Així doncs, els cursets començaran el proper 6 de juliol i es faran de 10.00 a 13.00 h de dilluns a divendres. Només hi podrà haver un màxim de 70 nens inscrits per torn. Una altra de les novetats d'aquest any és que els cursets es faran a partir de P5 i per aquells nens que siguin autònoms amb material. Pels que no siguin autònoms o que estiguin situats en la franja d'edat de P3 i P4, de moment s'està pensant de preparar una tanda de cursets de cara a la primera setmana d'agost: "Volem oferir cursets a tothom. Ens hem plantejat de fer, durant la primera quinzena del mes d'agost, poder oferir-la a aquests nens no autònoms, de P3, P4 i inclús de més grans que no siguin autònoms".

El motiu pel qual no s'ofereix durant el mes de juliol els cursets a les edats de P3 i P4 és perquè no es pot garantir mantenir la distància de seguretat entre el monitor i l'infant, segons indica Ribera.

Altres canvis destacats són el fet que no es permetrà l'entrada d'acompanyants, per tal de no superar l'aforament permès; que no es farà ni la prova de nivell inicial ni la final de curset. Les inscripcions pel primer torn es podran formalitzar a partir del 22 de juny, mentre que les inscripcions per la resta de torns es faran una quinzena abans de l'inici de cada torn. Tota la informació i els passos per fer les inscripcions es pot trobar al web www.agramuntesports.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 65%
vent: 25km/h E

 • 25°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 22°C
  DV
 • 21°C
  DS
 • 21°C
  DG

En directe

Els Informatius