dimarts, 23 juny 2020

El Club Futbol Agramunt recupera l'activitat amb entrenaments post-confinament i el seu campus d'estiu

El Club Futbol Agramunt recupera l'activitat amb entrenaments post-confinament i el seu campus d'estiu

El Club Futbol Agramunt-Escola Gerard Gatell recupera, a partir del proper 29 de juny, l'activitat al camp amb diferents propostes. Per una part, del 29 de juny al 17 de juliol tindran lloc, cada dimarts i dijous, entrenaments post-confinament. Un dels coordinadors esportius del club, Pau Farré, explica que les sessions són per recuperar les sensacions al camp: "Hem dissenyat unes sessions d'entrenament post-temporada per a que els jugadors s'ho passin bé de nou, tornar a retrobar-nos al camp jugant a futbol i per recuperar les sensacions després de temps sense entrenar. És obert a tothom, també pels nens i nenes que es volen iniciar en el futbol".

Cada sessió val 4 euros i estaran impartides pels entrenadors del club. Els grups seran de com a molt, 10 jugadors.

Per altra part, a partir del 20 de juliol i durant 3 setmanes, tindrà lloc el campus d'estiu, destinat als nenes i nenes nascuts del 2006 al 2013 (els dos anys inclosos). Entre les activitats que es faran hi haurà activitats lúdiques relacionades amb la pràctica del futbol, complementades amb la pràctica d'altres esports. També es farà una part de tecnificació, tal i com indica el coordinador del campus, Jose Marín: "Els exercicis que prepararem seran exercicis per mantenir les distàncies, com per exemple exercicis de control i passada, xut i remat, de precisió i altres per mantenir les distàncies". A la part final, aquest any no es podrà anar a la piscina però sí que es faran jocs d'aigua o gimcanes, entre altres. 

Entre les mesures de protecció que s'han estipulat per tal de poder dur a terme el campus hi ha el fet que es faran grups de 9 jugadors per a cada monitor; es durà a terme la desinfecció del material utilitzat; desinfectant de mans; control de la temperatura, la comprovació de símptomes i complir amb les distàncies de seguretat. També s'ha estipulat que no es podran utilitzar els vestuaris.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius