dilluns, 29 juny 2020

La campanya comercial 'Tu ens omples de vida' suma ja més de 80 comerços

La campanya comercial 'Tu ens omples de vida' suma ja més de 80 comerços

La campanya ‘Tu ens omples de vida' ha incrementat el nombre de comerços adherits fins a la vuitantena. Després dels 15 dies d'aplicació de la campanya la valoració és positiva en tant que, segons indica el regidor de Noves Tecnologies i Comerç, Joan Pijuan, ja s'han bescanviat els primers vals de 20 euros entre els compradors que han completat la compra a 10 comerços diferents: "Ja hem tingut els primers compradors que, com a mínim, han fet 10 compres en 10 establiments diferents. Per tant, ja és un consumidor que ha pogut gaudir d'un val de 20 euros".

Pel que fa al nombre d'establiments, s'ha actualitzat a la pàgina web i també a l'aplicació del mòbil: "Han apuntat pràcticament al voltant d'uns 80 establiments d'Agramunt. El llistat actualitzat es pot consultar tant a la web com a l'aplicació pe a mòbil".

Cal recordar que aquesta campanya estarà vigent fins al proper 15 de setembre. A part d'aconseguir els vals de 20 euros entre els compradors, de forma paral·lela a aquesta campanya també s'han endegat altres accions. Per una part, la Unió de Botiguers i Industrials d'Agramunt sortejarà un val de 100 euros entre tots els clients dels establiments que pengin una foto amb la etiqueta ‘uniobotiguersiindustrialsagramunt' amb una foto dels vals amb els cors de la campanya. 

A part, des l'Ajuntament es va organitzar la iniciativa "Per Sant Joan que no falti la paella" que proposava a totes les persones que aquest dia mengessin paella o un plat fet amb arròs pengessin fotografies a les seves xarxes. D'aquesta manera es mantenia la tradició de menjar paella el dia de Sant Joan.  

Al llarg de tot el dia 24 es van penjar un centenar de fotografies a les xarxes socials de Facebook i Instagram de diferents paelles d'arròs. Entre totes les publicacions que es van penjar i que complien els requisits dels sorteig, s'han sortejat 10 vals de 20 euros per bescanviar als comerços adherits a la campanya "Tu ens omples la vida".

Aquests són els guanyadors d'aquests vals de 20 euros:

1. majoralsegura -Joan Ramon Majoral Segura

2. estherguti1- Esther Gutierrez

3. eduardoareny - Eduardo Areny

4. esterjp -Ester Jaumot

5. jofiguerafi - Josefina Figuera Figuera

6. sandra_caralps -Sandra Caralps Sala

7. nuria.boncompte - Nuria Boncompte

8. Tatinga Tatinga - Carlos Areny

9. Monica Fernandez Hernandez

10. Socos Torres

Les persones premiades podran recollir el val de 20 euros a les Oficines de l'Ajuntament a partir del dimarts 30 de juny.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 95%
vent: 0km/h C

 • 17°C
  DL
 • 17°C
  DT
 • 20°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 20°C
  DV

En directe

Els Informatius