dimarts, 30 juny 2020

Relleu a la direcció de l'Institut després de 8 anys amb Àngels Escolà al capdavant

Relleu a la direcció de l'Institut després de 8 anys amb Àngels Escolà al capdavant

L'actual directora de l'INS Ribera del Sió d'Agramunt, Àngels Escolà, deixarà el càrrec a l'acabar aquest curs, després de 8 anys a la direcció del centre, en una decisió presa ja fa un any: "Vaig prendre la decisió l'any passat de deixar la direcció. Durant aquest curs hem anat preparant el camí i hem trobat un candidat que ha presentat un projecte de direcció molt interessant. Es diu Jordi Pijoan i és, actualment, el cap d'estudis, i per tant, coneix tots els entrellats del centre".

Vinculada al centre docent des de fa molts anys com a professora, Escolà ha sigut directora des del 2012, període en el que s'ha viscut dos etapes molt diferenciades. En la primera, del 2012 al 2016, l'equip directiu es va centrar en adaptar a les noves necessitats l'oferta formativa i també augmentar-la i també en remodelar l'edifici. Escolà informa que durant els últims 8 anys, s'ha intentat renovar, en la mesura del possible, diferents aspectes de l'edifici, tot i que han sigut anys molt marcats per la falta de pressupost. A dia d'avui, no obstant, l'equip directiu ha aconseguit el compromís, per part del Departament d'Educació, de que en els propers 10 anys, s'actuarà en les instal·lacions de l'edifici per tal de modernitzar-les: "En 10 anys, el centre quedarà renovat. Entenem que jo he tingut els 8 anys de crisi i que sí que és veritat que l'administració era sensibles a les meves demandes, però no hi havia recursos. Tot i així, hem fet coses, perquè hem fet la porta automàtica, la porta de darrera, vam canviar el bar, hem canviat el laboratori... hem fet millores, el centre s'ha activat". Durant aquest estiu, de fet, està previst que es dugui a terme el canvi de la instal·lació elèctrica del centre.

En la segona etapa com a directora, del 2016 al 2020, s'ha volgut incidir en la millora dels resultats educatius, la millora de la cohesió social i també millorar alguns aspectes materials. 

La nova direcció anirà a càrrec de l'actual cap d'estudis, Jordi Pijoan.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 23°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 22°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 15°C
  DV

En directe

Els Informatius