dimarts, 30 juny 2020

El ple aprova el nou cartipàs municipal

El ple aprova el nou cartipàs municipal

El ple de l'Ajuntament d'Agramunt va donar llum verda ahir al nou cartipàs municipal, que fixa l'organització de l'equip de govern liderat per l'alcaldessa Sílvia Fernández. Al nou cartipàs, Fernàndez assumeix les àrees de Serveis Socials, Salut, Governació, Pobles del Municipi i també Relacions Institucionals. 

Pel que fa als tinents d'alcalde, seran en Xavier Secanell; Amanda Cardona; Josep Maria Carrera i Joan Pijuan. Pel que fa a l'organització de les àrees que assumiran, Secanell serà el regidor d'Urbanisme, Economia i Serveis Municipals; Cardona, qui a més tindrà una dedicació exclusiva, serà regidora de Cultura, Turisme, Habitatge, Igualtat i Diversitat; Carrera liderarà les àrees de Via Pública, Equipaments Municipals, Patrimoni i Esports; Pijuan serà regidor de Noves Tecnologies, Promoció Econòmica, Participació Ciutadana i també la Deixalleria municipal. Les regidores que mantenen les àrees són Tamara Lombardo, que manté Fires i Comunicació; i Judit Solé, que coordinarà les regidories de Festes i Joventut.

A part, també hi ha diferents canvis. El regidor Ramon Boncompte assumeix les regidories d'Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient. Cal recordar que Boncompte va entrar a l'equip de govern després dels moviments provocats per la renúncia al càrrec de Bernat Solé. 

També durant el ple d'ahir es va fer efectiva la renúncia al càrrec de la regidora Olga Ribera, que fins al moment gestionava les àrees d'Educació i Esports. 

Al ple d'ahir també es va informar que tant Fernández com Cardona tindran dedicació exclusiva en els seus respectius càrrecs. La incorporació es produirà el proper 1 d'agost i 1 de setembre respectivament.

Durant el ple es va aprovar la renúncia de les retribucions econòmiques dels 13 regidors que formen l'Ajuntament d'Agramunt. Concretament els regidors van renunciar a totes les retribucions compreses entre els dies 13 de març i el 21 de juny de 2020 que és el període de duració de l'estat d'alarma. L'import total ascendeix a  13.244'82 euros que per decisió unànime es va acordar que s'atribuiria com un plus de perillositat a tots els treballadors de l'ajuntament i també de la residència Mas Vell que no van deixar de treballar durant l'estat d'alarma i van continuar fent tasques essencials. El plus de perillositat tenint en compte tots els treballadors, ascendeix a 16.200 euros.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 32°C
  DS
 • 29°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 34°C
  DT
 • 35°C
  DC

En directe

Els Informatius