dimecres, 1 juliol 2020

Finalitzen els 17 contractes del Programa Treball i Formació 2019

Finalitzen els 17 contractes del Programa Treball i Formació 2019

Aquesta setmana han finalitzat els 16 contractes dels  treballadors del projecte Adequació i millora dels espais públics de la comarca participants en el programa Treball i Formació 2019 i 1 contracte d'una treballadora del projecte Suport en Tasques administratives i d'arxiu.

Durant sis mesos de contractació, aquestes persones, han realitzat treballs de manteniment d'edificis i espais públics en dinou municipis i entitats de la comarca de l'Urgell fent tasques de pintura, jardineria, fusteria, neteja, paleteria donant suport a les brigades municipals i en tasques administratives amb l'objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i continuïtat en el mercat laboral.

Tots els participants han rebut un certificat que acredita les tasques que han dut a terme en els diferents municipis de la comarca que participen en el programa.

L'execució del programa continua fins a finals de l'exercici  amb el projecte Suport en tasques administratives i d'arxiu,  amb 3 persones que duent a terme tasques de suport administratiu i millora dels arxius de diferents municipis de la comarca i dues persones en el projecte Adequació i millora dels espais públics de la comarca.

El programa Treball i Formació, impulsat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, està adreçat a diversos col·lectius de persones que es troben en situació de risc de caure en atur de llarga durada, a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana i una línia específica per a contractar dones en situació d'atur. En la present convocatòria també es compta amb  la contractació d'un tècnic que realitza les tasques de coordinació i gestió.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 10km/h SO

 • 13°C
  DV
 • 11°C
  DS
 • 11°C
  DG
 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT

En directe

Els Informatius