dijous, 2 juliol 2020

L'Espai Cívic reobre portes sense reserva prèvia

L'Espai Cívic reobre portes sense reserva prèvia

L'Espai Cívic d'Agramunt reobrirà les seves portes avui, dijous 2 de juliol. L'horari serà de les 16h a les 19h i si podrà accedir sense reserva prèvia.

Des de l'Ajuntament s'està seguint les recomanacions del pla de desconfinament d'equipaments cívics del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, per aquest motiu la represa de les activitats s'anirà produint de manera progressiva i gradual. Les activitats que s'hi poden fer aquests moments són trobades de màxim sis persones respectant sempre la distància de seguretat. També hi haurà habilitat un espai per a la lectura, l'estudi i per fer activitats individuals. Fins a nou avís no estarà permès l'intercanvi de llibres, de premsa i tampoc es podrà fer ús dels jocs de taula. 

D'altra banda, es podran fer reunions d'entitats i associacions, cursos, tallers i xerrades informatives. Totes aquestes activitats  s'hauran de fer amb cita prèvia i sempre havent informat amb anterioritat a la responsable de l'Espai Cívic. 

Totes les persones usuàries del l'Espai Cívic hauran de portar posada la mascareta, i s'hauran de registrar a l'entrar i al sortir, i s'hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic. Les entitats que en facin ús també hauran de signar un document d'autorresponsabilitat. 

S'aniran aplicant canvis i noves mesures d'acord amb les instruccions i criteris que vagin acordant les autoritats sanitàries.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 13°C
  DV
 • 11°C
  DS
 • 11°C
  DG
 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT

En directe

Els Informatius