dilluns, 6 juliol 2020

Agramunt habilitarà una zona per l'estacionament d'autocaravanes

Agramunt habilitarà una zona per l'estacionament d'autocaravanes

L'Ajuntament d'Agramunt ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Coopdevan (Vanwoow) per participar del projecte destinat al públic d'autocaravanes i campers. Amb la firma d'aquest conveni Agramunt habilitarà una zona on es podrà estacionar amb autocaravana o furgoneta que estarà situada a la zona del Parc del Convent. 

Aquest cap de setmana s'ha presentat el projecte a Vallbona de les Monges a nivell de comarca i s'ha fet l'entrega de les plaques distintives dels pobles que s'han adherit al projecte. A més, un grup de furgonetes i autocaravanes han passat la nit a Agramunt.

El projecte Vanwoow present a la comarca de l'Urgell, aposta per la promoció turística i per atreure el públic camper i autocaravanista. Una de les finalitats a nivell de comarca és que amb aquestes col·laboracions dels diferents pobles adherits, es pugui donar a conèixer la comarca del l'Urgell, dinamitzar la seva economia local, promocionar els productes de proximitat i potenciar els valors del patrimoni cultural i històric, així com potenciar el turisme sostenible i compromès amb l'entorn.

A través del web d'aquesta plataforma amb objectiu social es posen en valor els atractius dels municipis adherits que captivar aquest tipus de públic que defuig del turisme d'aglomeracions. 

En aquests moments s'han adherit al projecte Vanwoow onze poblacions de l'Urgell: Agramunt, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Maldà, Nalec, Preixana, Rocallaura, Vallbona de les Monges i Verdú. 

Imatge: Entrega de les plaques distintives de les zones de pernocta del territori Vanwoow a l'Urgell a les alcaldesses i alcaldes dels municipis participants.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius