dijous, 9 juliol 2020

'El meu tatuatge és la terra', de Josep Guinovart, en una triple exposició

'El meu tatuatge és la terra', de Josep Guinovart, en una triple exposició

El Museu de la Vida Rural, en aliança amb l'Espai Guinovart d'Agramunt, la Fassina Balanyà i el Monestir de Poblet, presenten l'exposició ‘El meu tatuatge és la terra', de Josep Guinovart. La inauguració es realitzarà el pròxim dissabte, 11 de juliol, a partir de les 12.00 h amb un recorregut que s'iniciarà al Monestir de Poblet, continuarà per la Fassina Balanyà i acabarà al Museu de la Vida Rural. Els tres equipaments acolliran l'obra artística de Guinovart durant els mesos de juliol i agost.

Els tres espais, que acolliran la triple exposició fins al proper 30 d'agost, comparteixen el respecte i l'observació atenta de la natura i una relació especial amb la terra. Pel que fa a l'exposició, dir que recrea l'univers que Guinovart va descobrir en arribar a Agramunt, fugint de la guerra. 

Durant els dos mesos es programaran tot un seguit d'activitats culturals vinculades a l'exposició amb l'objectiu de generar una propostes que aprofundeixin en els continguts de la producció i que conviden a la reflexió sobre la nostra relació amb l'entorn natural.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius