divendres, 10 juliol 2020

Arranca la fase de votació dels tres projectes finalistes del procés participatiu

Arranca la fase de votació dels tres projectes finalistes del procés participatiu

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Agramunt ha escollit ja les que són les tres propostes finalistes del quart procés participatiu. En total, s'han rebut 19 propostes. El regidor de Participació Ciutadana, Joan Pijuan, explica que una de les propostes és un projecte d'il·luminació del Parc del Convent: "Il·luminar i, si és possible, dotar d'alguna instal·lació esportiva més juvenil per tal de dotar els dipòsits d'un millor sistema d'il·luminació i fer-lo un pel més atractiu aprofitant que allí hi tenim espais municipals".

La segona proposta és l'arranjament del clavegueram del parc Mercè Ros fins al Pont de Ferro que permetrà tenir un camí més ample: "Veure de quina manera podem fer aquest camí més ample i, pel que fa a la claveguera, veure si la soterrem, o la traiem si no està en ús, o l'arreglem. Hem de veure quines possibilitats tenim per tal d'arreglar aquest espai".

I la tercera proposta finalista és l'arranjament de la plaça Fondandana que inclogui la plantació d'arbres: "En certa manera és trencar una mica la línia tant dura, tant de formigó, que la plaça té ara mateix i dotar-la d'una zona més verda".

Aquests projectes han estat escollits segons criteris de viabilitat tècnica i econòmica. Ara, els tres seran sotmesos a votació popular. Les votacions es poden fer a partir del 13 de juliol i fins al 26 de juliol. Poden votar totes les persones empadronades a Agramunt que siguin majors de 16 anys.

Cal recordar que només es pot votar per un sol projecte. Les votacions es poden fer online a través d'aquest enllaç http://www.agramuntenxarxa.cat/participa i i també de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius