divendres, 10 juliol 2020

Amplien els cursets de natació

Amplien els cursets de natació

La regidoria d'esports de l'Ajuntament d'Agramunt ha decidit ampliar l'oferta dels cursets de natació per aquest estiu als grups d'edats més petits. El consistori informa que s'ha estat fent un seguiment del funcionament de les activitats dirigides d'estiu des de la seva posada en marxa, una revisió que s'ha fet tenint en compte l'aforament permès i les limitacions que van fixant i actualitzant les autoritats sanitàries. 

L'ampliació dels grups d'edats començarà a partir del proper torn, quan els nens nascuts l'any 2015 tindran l'opció de fer cursets de natació els matins de les 12h a les 13h. Per temes d'aforament de moment només es poden registrar un màxim de 16 inscripcions per torn. Aquesta ampliació serà vigent a partir del tercer torn de cursets de natació previst pels dies 20 al 31 de juliol. 

El funcionament de les inscripcions serà el mateix que les altres opcions i estarà habilitat al principi de la quinzena anterior. Per tant, ara ja es poden apuntar. 

L'evolució de la pandèmia està marcant la gestió de totes les activitats que va canviant en funció de les situacions que es van succeint.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius