divendres, 17 juliol 2020

El Govern invertirà, mitjançant el PUOSC, 250.000 euros en tres obres a Agramunt

El Govern invertirà, mitjançant el PUOSC, 250.000 euros en tres obres a Agramunt

El Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) ha aprovat, de forma provisional, invertir un total de 250.000 euros en tres projectes al municipi d'Agramunt, actuacions que, tal i com indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, són molt necessàries: "Nosaltres, des de l'equip de Govern, vam proposar un sol projecte que abasteix tres obres molt necessàries pel municipi. Aquestes tres obres permeten continuar millorant l'eficiència energètica dels diferents equipaments municipals".

Concretament, el projecte presentat consta de tres obres. Una d'elles és la substitució de l'actual sistema de producció d'energia tèrmica per una caldera de biomassa a l'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA), amb la voluntat de continuar amb la millora de l'eficiència energètica dels equipaments municipals.

La segona intervenció és invertir en el bombament i la canonada d'abastament d'aigua a la Donzell, una actuació corresponent a la tercera i última fase de millora de la potabilització de l'aigua al terme municipal d'Agramunt i que portarà aigua potable de qualitat a tots els nuclis del municipi.

Finalment, la tercera obra és la millora del drenatge de la llera del riu en l'entorn del Pont de Ferro amb el projecte de la Via Verda del riu Sió, que permetrà millorar el drenatge del riu i, conseqüentment, la inundabilitat del seu pas per Agramunt.

Aquestes tres obres, proposades per l'equip de govern, ascendeixen a un pressupost total de 462.232,30 euros i, provisionalment, des del Govern s'ha aprovat invertir l'import màxim de la subvenció del PUOSC, un total de 250.000 euros.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 5km/h E

 • 33°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 32°C
  DT
 • 33°C
  DC
 • 37°C
  DJ

En directe

Els Informatius