divendres, 17 juliol 2020

La Diputació de Lleida incrementa en un 45 per cent la seva aportació al Programa.cat

La Diputació de Lleida incrementa en un 45 per cent la seva aportació al Programa.cat

La Diputació de Lleida incrementarà en 7 punts la seva aportació en la contractació d'activitats i actuacions incloses durant el tercer trimestre de l'any en el Programa.cat. Fins al moment present, la Diputació de Lleida, a través de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, aportava un 10 per cent del cost total en el cas de les activitats relacionades amb la música i el teatre, i un 12 per cent en el de les de circ i dansa. Amb l'aplicació de l'increment, passaran a ser d'un 17 per cent i un 19 per cent, respectivament.

En total, durant aquest tercer trimestre del 2020, la Diputació de Lleida donarà suport a una seixantena d'activitats que se celebraran en 15 localitats de la demarcació, amb un pressupost inicial assignat de 17.023,34 euros, una xifra a la qual s'hi afegiran 7.686,64 euros, de manera que l'aportació per a aquest tercer trimestre s'incrementa en un 45,15 per cent. Les 15 poblacions són Agramunt, Alcarràs, Alpicat, el Palau d'Anglesola, Artesa de Segre, Balaguer, Bellver de Cerdanya, Castellserà, Prats i Sansor, Solsona, Sunyer, Tàrrega, Tiurana, Tremp i Vilanova de Bellpuig.

Programa.cat és una eina útil per a professionals i companyies d'arts escèniques i música, ja que donen a conèixer les seves propostes a agents responsables de les programacions municipals; i per als ens locals, ja que els permet contractar a preus directament subvencionats i els facilita una relació de propostes amb les seves condicions tècniques i de contractació, validades per una comissió.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

17°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius