dilluns, 20 juliol 2020

Skiold Group adquireix l'empresa agramuntina Rotecna

Skiold Group adquireix l'empresa agramuntina Rotecna

L'empresa danesa Skiold Group ha adquirit l'empresa agramuntina Rotecna del seu fundador i de dos socis financers, Talde Private Equity i Oquendo Capital. En un comunicat de l'empresa, s'informa que la direcció de Rotecna continuarà liderant la companyia, que seguirà amb la seva trajectòria de creixement a través d ela orientació als clients i la innovació.

Fundada l'any 1991 i amb seu a Agramunt, Rotecna està especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització d'equips i solucions per la ramaderia porcina. La companyia ha desenvolupat un paper central en el suport al desenvolupament de la industria de producció de carn de porc a Espanya, aconseguint una posició de lideratge a nivell mundial en termes d'eficiència, al temps que ostenta la tercera major cabanya porcina a nivell mundial. Durant els últims 10 anys, ha crescut constantment passant d'uns 10 milions d'euros en ingressos l'any 2010 a gairebé 50 milions d'euros l'any 2020, convertint-se en el proveïdor líder d'equips porcins a Espanya al temps que ha entrat a nous mercats com Europa i Amèrica Llatina.

Pel que fa a Skiold, té la seva seu a Dinamarca i compta amb més de 140 anys d'experiència en el subministrament d'equips i solucions per llavors, pinso i granges. Rotecna passarà a formar part de la unitat de negoci de porcí existent de Skiold, gairebé duplicant el seu volum en termes d'ingressos. Entre altres, la unió de les dues empreses permetrà una major presència global i una major plataforma per a créixer en nous mercats, una cartera de productes més àmplia de tecnologies líders i ampliar les inversions en I+D, incloses les solucions digitals. 

El conseller delegat de Rotecna, Antonio Pinos, considera que la inclusió de la companyia al grup Skiold és una oportunitat estratègica atractiva, explicant que "Rotecna ha experimentat un increïble recorregut de creixement durant la última dècada, dins la qual el mercat espanyol ha jugat un paper important. En els últims anys, Rotecna també ha incrementat amb èxit la seva presència en nous mercats fora d'Espanya i, amb la seva presència internacional i experiència en projectes de granges porcines Skiold, és el soci perfecte per a seguir mantenint aquesta trajectòria de creixement internacional en el futur".

Per part del conseller delegat de Skiold, Soren Overgaard, està entusiasmat en que Rotecna s'uneixi al grup Skiold, i veu un gran potencial en aquesta adquisició.

Des de Rotecna s'informa que no es faran canvis en la gestió ni en l'organització de l'empresa com a conseqüència de l'adquisició, i les activitats comercials amb els clients i proveïdors continuaran ininterrompudament. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius