dimarts, 21 juliol 2020

Guinovart i la relació amb la natura, al Museu de la Vida Rural, La Fassina Balanyà i Poblet

Guinovart i la relació amb la natura, al Museu de la Vida Rural, La Fassina Balanyà i Poblet

El Museu de la Vida Rural, en aliança amb l'Espai Guinovart d'Agramunt, la Fassina Balanyà i el Monestir de Poblet, acullen, fins al proper 30 d'agost, l'exposició ‘El meu tatuatge és la terra', de Josep Guinovart. La directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, explica que l'obra de Guinovart qualla molt bé en el discurs que té el museu: "L'obra de Guinovart té molt a veure amb el que estem treballant des del Museu de la Vida Rural, que és una reflexió sobre quina relació hem establert amb la natura al llarg dels segles. Nosaltres expliquem com es vivia treballant la terra i relacionant-nos amb aquest entorn natural de fa 100 anys".

L'exposició, doncs, és una mirada cap a endarrere però també una visió cap al futur: "El Museu de la Vida Rural som un espai on volem reflexionar en com ens imaginem els futurs més sostenibles i quin paper hi ha de tenir el món rural i aquesta connexió amb la terra. Amb la Maria Guinovart, parlant sobre això, vam veure que l'obra de Guinovart era el fil conductor ideal per expressar aquest debat, reflexions i mirades".

De fet, els tres espais on s'exposa aquesta mostra comparteixen el respecte i l'observació atenta de la natura i una relació especial amb la terra. Pel que fa a l'exposició, dir que recrea l'univers que Guinovart va descobrir en arribar a Agramunt, fugint de la guerra. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h SO

 • 21°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 18°C
  DJ
 • 22°C
  DV

En directe

Els Informatius