dijous, 30 juliol 2020

Agramunt habilita l'Espai Cívic com a punt per les persones que ho necessitin durant l'onada de calor

Agramunt habilita l'Espai Cívic com a punt per les persones que ho necessitin durant l'onada de calor

Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor davant les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar. Pel que fa a l'Urgell, s'ha activat l'alerta per perill moderat de calor. De fet, es preveu que a la Plana de Lleida es mantingui aquest avís durant tres dies consecutius a partir d'avui. Les temperatures més altes de l'episodi de calor s'assoliran divendres. Des del Procicat s'ha demanat als ajuntaments que es prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat i que es tingui especial vigilància de les persones majors de 75 anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a l'aire lliure (incloses les activitats laborals) i persones amb malalties cròniques.

Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Agramunt, ha previst l'Espai Cívic com a punt habilitat perquè la gent que ho necessiti pugui estar en un lloc fresc i amb aire condicionat i els ajudi a afrontar les altes temperatures. L'Espai Cívic estarà obert avui i demà de les 15 a les 19h. Aquest espai, a més, ja compleix amb totes les mesures sanitàries i de seguretat atesa la situació per la Covid-19. 

Per tant, es recorda a totes les persones que en vulguin fer ús que hauran de mantenir la distància de seguretat, dur la mascareta posada i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic l'entrar i sortir de les instal·lacions.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h E

 • 34°C
  DV
 • 38°C
  DS
 • 40°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 31°C
  DT

En directe

Els Informatius