divendres, 31 de juliol 2020

La reforma de la Plaça Fondandana guanya el 4rt procés participatiu

La reforma de la Plaça Fondandana guanya el 4rt procés participatiu

El projecte per enjardinar la plaça Fondandana ha sigut el més votat dins el quart procés participatiu impulsat per l'Ajuntament d'Agramunt. La proposta ha rebut un total de 47 vots vàlids, un resultat molt ajustat amb les altres dues propostes, tal i com explica el regidor de Noves Tecnologies, Joan Pijuan: "El guanyador ha sigut el projecte de la Plaça Fondandana, amb 47 vots vàlids. L'arranjament del camí del Passeig Mercè Ros n'ha tingut 42 i en tercera posició ha quedat la il·luminació del Parc del Convent, amb 37".

En total s'han registrat 150 vots dels quals 126 han sigut vàlids. Aquesta edició del procés participatiu és la que ha registrat els resultats més igualats ja que la diferència de vots entre projectes ha sigut molt poca.

Un cop conegut el resultat de les votacions, des de l'Ajuntament es treballarà per concretar la proposta i s'estudiaran els possibles usos i actuacions que es poden dur a terme a la plaça tenint en compte les activitats i actes que s'hi realitzen durant l'any: "Per tal que s'hi pugui seguir celebrant fires, esdeveniment, concerts, aparcament, etc. Ha de ser una cosa molt polivalent i, a la vegada, diferent al que hem tingut fins ara. Hem de procurar trencar una mica aquesta estètica que tenim ara actual i apropar la zona verda".

Cal tenir en compte que l'actuació ha de tenir un pressupost de 12.500 euros que és la quantitat que l'Agència Catalana de Residus ha retornat a l'Ajuntament d'Agramunt per haver separat correctament la fracció orgànica de la resta d'escombraries.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius