dimecres, 26 agost 2020

Agramunt tira endavant la Festa Major

Agramunt tira endavant la Festa Major

L'Ajuntament d'Agramunt, seguint les recomanacions del Departament de Salut, i després del coneixement del nombre de casos a Agramunt, ha decidit tirar endavant amb la programació d'actes prevista del 3 al 7 de setembre en motiu de la Festa Major.

Enguany s'ha preparat una programació d'actes pensada per a tots els públics adaptada a la situació actual. Tots els actes s'han programat tenint en compte les condicions i els criteris sanitaris per la situació actual per la Covid-19 i caldrà seguir de forma estricta tots les mesures fixades. Des del consistori s'informa que és important que abans de reservar una entrada es llegeixin les especificacions de cada acte. 

Entre altres, cal tenir en compte que tots els actes són gratuïts i per assistir-hi cal fer una reserva prèvia de seient. L'ús de la mascareta serà obligatori a tots els actes i no fer-ne un bon ús pot implicar l'expulsió del recinte on es faci. Es garantiran les distàncies de seguretat. Estarà prohibit fumar i menjar en tots els actes, i no hi haurà servei de barra.  

Les reserves per poder assistir al actes es podran fer de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament a partir del 27 d'agost, els matins de 11 a 13.30h i les tardes de 17 a 19h. 

Tota la programació de la Festa Major es pot consultar al web www.agramunt.cat o l'APP d'Agramunt. Aquesta programació es pot veure modificada en qualsevol moment si la situació actual canvia i a l'espera de la publicació del DOGC amb les noves mesures i restriccions.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius