dimecres, 2 setembre 2020

La Festa Major d'Agramunt, marcada pels actes estàtics i la música

La Festa Major d'Agramunt, marcada pels actes estàtics i la música

Agramunt ha preparat una Festa Major atípica en la que predominaran els actes pensats per complir amb les normes de seguretat per evitar el contagi de la Covid-19. És per aquest motiu que, en relació als actes que es van anunciar en un principi, s'han fet algunes modificacions per assegurar el compliment de les normes. La regidora de Festes, Judit Solé, indica que s'han organitzat els actes que compleixen amb tots els protocols que demana el Departament de Salut: "Els actes de la Festa Major d'aquest any els hem pensat tenint en compte tots els protocols i tot el que ens ha recomanat el Departament de Salut per cada acte. També són actes que, en la seva majoria, són de cultura de proximitat".

Entre les principals normes de seguretat hi ha el fet que l'ús de la mascareta és obligatori, així com el rentat de mans a l'entrada i la sortida de cada acte amb gel hidroalcohòlic i també el fet de mantenir la distància de seguretat. S'ha limitat els grups de públic a 5 persones i es prendrà la temperatura a tots els assistents abans d'entrar a cada acte. També es vetllarà per a que no hi hagi aglomeracions ni a l'entrada ni la sortida dels actes, ja que es farà de forma esglaonada, i un cop dins l'acte, es restringirà la mobilitat. Tampoc estarà permès treure's la mascareta i, és per aquest motiu que no es podrà ni beure ni menjar ni fumar dins del recinte.

Pel que fa al programa d'actes, destaquen els actes relacionats amb la música per a totes les edats. D'aquesta forma es faran concerts pel públic infantil; audicions de sardanes; concerts pel públic més jove i també concerts d'orquestres. S'han suprimit dos actes, la gimcana del divendres al matí i també l'espectacle itinerant ‘Heliko' de la companyia el Sidral, ja que eren les dues activitats que no eren estàtiques.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius