dijous, 3 setembre 2020

Agramunt incrementa la seguretat en els actes de Festa Major i també a la via pública

Agramunt incrementa la seguretat en els actes de Festa Major i també a la via pública

L'Ajuntament d'Agramunt reforçarà la seguretat, tant als actes organitzats dins la Festa Major d'Agramunt com a la via pública, per tal d'evitar que es produeixin trobades socials en les que hi hagi més de 10 persones on no es compleixin les normes de seguretat per evitar el contagi per la Covid-19. Així ho indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, qui explica que s'ha reforçat la seguretat en tots els actes de Festa Major així com també es disposarà del servei de Policia Local durant les 24 hores del dia des d'aquest dijous i fins diumenge: "Per donar el 100 per cent de seguretat, a més d'augmentar la seguretat que hi haurà a l'entrada i la sortida dels diferents actes que hem fet per a que no  hi hagi petits grups o trobades, també hem de dir que durant aquests dies de Festa Major també tindrem Policia les 24 hores del dia i, a més a més de la seguretat dels actes, també hem augmentat la seguretat als nostres carrers i places".

Fernández també recorda que els actes culturals que s'organitzen seguint les normes de prevenció són segurs: "Està demostrat que els actes culturals organitzats amb totes les mesures preventives i amb el 100 per cent de seguretat, no hi ha hagut cap contagi. En canvi, malauradament, en les trobades en l'àmbit familiar, en l'àmbit social, està demostrat que sí que s'han produït contagis".

Agramunt inicia avui la Festa Major en la que s'han adaptat els actes del programa per tal que es pugui complir amb la normativa de protecció enfront de la Covid-19 fixada tant des del Departament de Salut com des del Procicat. Segons dades de Salut, actualment hi ha uns 6 casos actius confirmats de Covid-19, mentre que el total de casos acumulats des de l'inici de la pandèmia al març se situa als 73 casos.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 14°C
  DL

En directe

Els Informatius