dimarts, 8 setembre 2020

L'Urgell vol impulsar l'esport a la comarca amb la renovació del Consell Esportiu

L'Urgell vol impulsar l'esport a la comarca amb la renovació del Consell Esportiu

El Consell Comarcal de l'Urgell va presentar, el passat divendres, la nova imatge del Consell Esportiu de l'Urgell. El president de l'entitat, Pepe Roca, va expressar la voluntat del Consell Esportiu de promocionar i posar en valor, a partir de l'esport i els diversos projectes que està tirant endavant la nova junta, tot el territori de la comarca de l'Urgell, i generar sinergies entre les diverses zones i els agents esportius, turístics, econòmics i culturals. Com a exemple d'aquest objectiu, va presentar el projecte per promocionar determinats indrets de la Vall del Corb per fer rutes a peu i en bicicleta, que posteriorment es vol reproduir en altres zones de la comarca. 

Gerard Balcells, president del Consell Comarcal de l'Urgell, va remarcar la importància de l'esport de base per articular el país, fomentant l'equilibri territorial, els vincles entre els municipis, i sent transmissor de valors com la inclusió, el treball col·laboratiu i la identitat col·lectiva. Balcells ha remarcat que en períodes com l'actual, on determinats valors són més necessaris que mai, la tasca que realitza el Consell Esportiu de l'Urgell és d'una gran importància, mostrant el total suport per part de la institució que representa i agraint l'esforç i el compromís dels membres de la junta.

Per la seva part, Joan Segura, representant de l'esport de Lleida, Alt Pirineu i Aran de la Generalitat de Catalunya, va felicitar la nova junta directiva i va destacar que aquest Consell comença a funcionar i ho fa molt bé amb un projecte molt necessari per al territori.

Al seu torn, Jose Luís Marín, vicepresident de l'entitat, va remarcar la importància de fomentar la participació en activitats esportives de tots els alumnes en edat escolar de la comarca, remarcant que l'esport, més enllà de la competició, ha de ser una eina d'integració, cohesió i empoderament, i també que cal afavorir els vincles entre les entitats esportives i els centres educatius. També va manifestar la importància de la renovació estètica del Consell Esportiu, amb una imatge que Imma Oliva, secretària de la junta del Consell Esportiu i regidora d'esports de Bellpuig, va explicar que simbolitza una persona amb els braços oberts, transmetent dinamisme, i amb una varietat de colors que pretén projectar varietat i inclusió. La nova imatge ha estat creada per l'empresa Marketik i la nova web, ceurgell.cat que pretén acostar la tasca i els serveis del Consell Esportiu a la ciutadania, ha estat elaborada per l'empresa Ponent Online.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius