dijous, 17 setembre 2020

Tornen les activitats dirigides al pavelló adaptades a les normes de prevenció de la Covid-19

Tornen les activitats dirigides al pavelló adaptades a les normes de prevenció de la Covid-19

L'Ajuntament d'Agramunt ha decidit tirar endavant les activitats esportives dirigides i donar continuïtat als programes per a nens en edat escolars. Els jocs escolars i la psicomotricitat s'adaptaran aquest any a les mesures de prevenció per la Covid-19 i s'aniran actualitzant els protocols si sorgeixen noves recomanacions. 

El canvi més important és que aquest any les activitats tindran un l'aforament limitat i només podran participar un màxim de 12 nens per sessió. Per donar cabuda al màxim de nens possible, aquest any es podrà participar a les activitats un sol dia si el nen té altres activitats que li coincideix en horaris els altres dies. 

Concretament, la psicomotricitat està adreçada a nens de 3 a 5 anys i es farà en diferents dies segons el curs: P3 (dimarts i dijous), P4 (dimarts i dijous) i P5 (dilluns i dimecres). D'altra banda, els jocs escolars estan pensats per a nens de 6 a 12 anys i també es fan en dies diferents: 1r i 2n de primària (dimarts, dijous i divendres) i de 3r a 6è de primària (dilluns, dimecres i divendres). 

L'únic canvi dels horaris respecte altres anys és que s'han adaptat els horaris per poder fer entrades i sortides esglaonades perquè els grups no coincideixin (5-10 minuts abans o desprès de l'hora habitual).

Les inscripcions es podran fer a les oficines del pavelló de forma presencial a partir del proper dijous 17 de setembre dins els horaris fixats per fer-ho. 

Les activitats no començaran fins la setmana del 21 de setembre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h NE

 • 6°C
  DS
 • 9°C
  DG
 • 9°C
  DL
 • 12°C
  DT
 • 12°C
  DC

En directe

Els Informatius