dilluns, 21 setembre 2020

Agramunt impulsarà diferents projectes del pressupost 2020 durant l'últim trimestre de l'any

Agramunt impulsarà diferents projectes del pressupost 2020 durant l'últim trimestre de l'any

L'Ajuntament d'Agramunt afrontar l'últim trimestre de l'any amb l'impuls de diferents obres i projectes que estaven inclosos als pressupostos de 2020 i que, arran de la irrupció de la Covid-19, han hagut de reformular els terminis d'execució. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, indica que durant aquest trimestre es començaran diferents obres i que també se n'ha ajornat dos pel 2021: "Aquest darrer trimestre de l'any 2020 afrontarem aquestes obres que ens queden del pressupost començant-les aquest any. Potser no les podrem acabar aquest trimestre d'aquest 2020. Farem aquestes obres menys dues que les deixarem pel 2021".

Entre les obres que es volen impulsar de cara a aquest últim trimestre de l'any hi ha l'arranjament del carrer Amargura de Montclar; la reforma dels vestidors del camp de futbol, la consolidació de les cobertes de l'Escorxador Municipal i també la nova senyalització turística d'Agramunt.

Per altra part, també s'ha decidit que els projectes d'arranjament i ampliació de la piscina petita de les Piscines Municipals i també l'enderroc de les cases del Carrer Sabateria de Baix s'ajornen fins al 2021.

Cal destacar que hi ha altres projectes inclosos als pressupostos municipals per aquest 2020 que ja s'han tirat endavant, com per exemple l'inici de les obres a la planta baixa de la Residència Mas Vell, que ja s'estan duent a terme.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 65%
vent: 25km/h E

 • 25°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 22°C
  DV
 • 21°C
  DS
 • 21°C
  DG

En directe

Els Informatius