dimarts, 29 setembre 2020

Aspid aconsegueix 45 insercions laborals a l'Urgell durant el 2019

Aspid aconsegueix 45 insercions laborals a l'Urgell durant el 2019

Els Serveis d'Orientació, Formació i Intermediació d'ASPID van atendre l'any passat a l'Urgell 146 persones a través de 3 programes específics, i van aconseguir un total de 45 insercions, el que suposa el 31 per cent del col·lectiu atès. D'aquests 45 contractes, 29 van ser a persones amb discapacitat i 16 a persones amb risc d'exclusió social, tal i com indica la presidenta de l'entitat, Susana Bendicho, qui posa en relleu el perfil de les persones ateses: "El col·lectiu que atenem està en risc d'exclusió, tant per la seva discapacitat com per altres tipologies"

Dins de l'ampli ventall de persones ateses, destaquen col·lectius amb més dificultats per trobar feina, com són els joves, les dones, les persones amb discapacitat, els immigrants i les persones més grans de 45 anys. Els principals handicaps d'aquests col·lectius són la baixa qualificació professional, el baix nivell d'autoestima i motivació, l'escassa o nul·la experiència laboral i el baix nivell formatiu. Les necessitats més importants detectades són potenciar la formació en les TIC, millorar les competències, incrementar l'apoderament i augmentar el coneixement del mercat laboral i les eines i canals per accedir-hi.

Durant el 2019 els tècnics d'ASPID van gestionar també 51 ofertes d'empreses i van portar a terme un total de 518 contactes amb 40 empreses de la comarca.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius