dimecres, 30 setembre 2020

L'Aula d'Extensió Universitària començarà el nou curs el proper 7 d'octubre

L'Aula d'Extensió Universitària començarà el nou curs el proper 7 d'octubre

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt reprendrà les classes amb el nou curs 2020-21 en el que hi haurà força novetats en relació a la seva organització per tal d'adaptar-se a les normes de prevenció de la Covid-19. El curs arrancarà el proper 7 d'octubre amb l'acte inaugural i una lectura musicada sobre la relació entre Lorca i Dalí a càrrec de Joel Minguet. Aquest acte inaugural tindrà lloc, de forma excepcional, al pavelló firal. A partir de llavors, la resta de conferències tindran lloc a la sala del Teatre del Casal Agramuntí.

Una altra novetat és que de moment, només s'ha programat conferències durant el primer trimestre del curs, una limitació, indica el sotspresident de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt, Josep Queralt, motivada per la incertesa provocada per la Covid-19: "La limitació de conferències a un trimestre és perquè realment no sabem què passarà i la incertesa fa que limitem l'espai de les conferències. Tot i això, hi haurà un ampli espectre de temes".

També s'ha apostat per conferenciants de proximitat, com el mateix Queralt, qui impartirà 2 conferències o el doctor en Història Moderna, Ramon Bernaus; també oferiran conferències la doctora en Enginyeria Agrònoma Astrid Ballesta i l'economista i professor Gay de Liébana, qui oferirà la seva sessió mitjançant una videoconferència.

De moment, l'AEUA compta amb uns 90 inscrits. Les persones que no s'hagin inscrit poden fer-ho a l'Oficina de Turisme.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

26°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 10km/h NE

 • 39°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 29°C
  DJ

En directe

Els Informatius