dimarts, 6 octubre 2020

L'AECC Lleida incorpora dues noves activitats, els programes 'Relaxa't' i Reactiva't'

L'AECC Lleida incorpora dues noves activitats, els programes 'Relaxa't' i Reactiva't'

L'AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida ha iniciat ja el programa d'activitats gratuïtes que cada mes de setembre activa per totes aquelles persones que estan passant per un procés oncològic i pels seus familiars. Aquest any, no obstant, les activitats han sofert canvis per adaptar-se a la situació Covid-19. Així ho explica la psicòloga de l'entitat a Lleida, Aida Anglès: "Hem creat un programa diferent i adaptat a la nova situació perquè ens trobem amb algunes dificultats com que, per exemple, no podem accedir al centre d'atenció primària on realitzàvem les activitats. Per nosaltres és primordial mantenir la seguretat tant del professor i del monitor com dels pacients que venen a les activitats i hem decidir utilitzar l'espai lliure per fer aquestes activitats".

A part de modificar el programa d'activitats, també s'han incorporat dues noves activitats, el programa ‘Relaxa't' i el programa ‘Reactiva't' que es faran de forma telemàtica i a l'aire lliure respectivament: "Hi ha dos nous programes. Un és el ‘Relaxa't', que serà setmanal i on line i serà un format grupal en el que treballarem diferents tècniques de relaxació en grup, compartirem emocions, experiències, etc. I després n'hi haurà un altre més relacionat amb l'activitat física, el ‘Reactiva't', amb el que anirem a caminar o també farem exercici físic a l'aire lliure".

Una altra de les novetats és que de moment només s'ha programat aquestes activitats fins al mes de desembre de 2020. Entre les activitats i prestacions que l'entitat activa a l'inici de cada curs i que es duen a terme a diferents capitals de comarques del Pla de Lleida hi ha la orientació mèdic-sanitària, que aquest any es fa amb cita concertada; també l'atenció social als pacients i familiars mitjançant ajudes econòmiques; préstec de material ortopèdic; allotjament i orientació jurídico-laboral; també s'ofereix l'atenció psicològica i la fisioteràpia individual mitjançant cites concertades. Aquests serveis s'ofereixen a les diferents seus que l'entitat té al territori, com a Tàrrega, Cervera, Balaguer o Mollerussa, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius