dimarts, 13 octubre 2020

El CAP d'Agramunt inicia la campanya de vacunació de la grip el 15 d'octubre

El CAP d'Agramunt inicia la campanya de vacunació de la grip el 15 d'octubre

El CAP d'Agramunt iniciarà, aquest proper 15 d'octubre, la campanya anual de vacunació de la grip, una campanya que aquest any s'ha avançat vers edicions anteriors. L'infermer del CAP d'Agramunt, Albert Romero, explica que el principal motiu per avançar la campanya de vacunació és el d'assegurar que s'ha vacunat el màxim de població: "El principal motiu és que ens interessa que quan vingui el virus de la grip, puguem tenir la major part de la població vacunada, perquè això ens ajudarà a fer una major discriminació del que és Covid-10 de la grip, perquè si ens presentem per simptomatologia, pot ser molt similar".

Per tal d'evitar el contagi per Covid-19, la campanya de vacunació al CAP d'Agramunt es farà de forma diferent a anys anteriors. Per una part, la vacunació és farà de forma intensa durant la primera quinzena: "Els primers 15 dies, del 15 d'octubre fins a finals, farem una vacunació intensiva. Obrirem la vacunació durant tot el matí, des de les 9.30 a les 13.30 h, i farem la vacunació de forma programada".

Les persones que es vulguin vacunar han fer la programació de la cita de forma telefònica i, un cop estigui programat, es podrà vacunar el dia i l'hora que tingui assignada entrant per la porta de darrera del CAP. Els professionals demanen el màxim de puntualitat possible per tal d'evitar aglomeracions. També s'avisa que no es vacunarà a ningú que no tingui la cita programada. Aquest any es recomana que es vacuni tota la població major de 60 anys i la població menor de 60 anys en cas que tingui algun factor de risc, com malalties cròniques cardiovasculars, diabetis, obesitat, malaltia renal crònica, malalties de la sang o immunodeficiències. També es recomana a les persones que treballen en serveis públics essencials que es vacunin i aquest any, com a novetat, també s'aconsella als mestres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 65%
vent: 25km/h E

 • 25°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 22°C
  DV
 • 21°C
  DS
 • 21°C
  DG

En directe

Els Informatius