dimecres, 21 octubre 2020

Agramunt aplica diferents mesures als edificis municipals per evitar el contagi per Covid-19

Agramunt aplica diferents mesures als edificis municipals per evitar el contagi per Covid-19

L'Ajuntament d'Agramunt posa en marxa diferents mesures per evitar el contagi per Covid-19 que es desprenen de la Resolució SLT/2568/2020, de 19 d'octubre per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. En el cas d'Agramunt, aquestes noves mesures afecten, sobretot, als espais municipals.

Per una part, en els equipaments cívics com l'Espai Cívic no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics. Resten exclosos d'aquesta suspensió els programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d'intervenció social i personals permeses per la resolució. Per aquest motiu, i fins a nou avís, l'Espai Cívic romandrà tancat a tota activitat, i només s'hi realitzarà el servei d'intervenció socioeducativa.

Pel que fa a les activitats extraescolars que es duguin a terme als equipaments municipals, es poden continuar fent però l'ús de la mascareta serà obligatori per a totes les persones que realitzin l'activitat, tal i com indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández: "Als equipaments municipals quan es realitzi qualsevol tipus d'activitat, ja sigui esportiva com no, serà obligatori l'ús de mascareta, ja que sortim del nostre grup estable o del nostre grup bombolla". També és obligatori en activitats esportives que es realitzin en equipaments municipals.

De cara a la celebració de la Festivitat de Tots Sant, dir que el cementiri d'Agramunt continuarà obert, però s'aplicaran mesures específiques: "Sí que volem tenir oberts els cementiris ja que considerem que per a moltes persones és important que estiguin oberts, però ho hem de fer amb totes les mesures". Entre les mesures previstes, es col·locaran senyalitzacions i es marcaran circuits per entrar i per sortir del recinte. També es posarà a disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic. 

Finalment, dir que les pistes esportives exteriors i els espais esportius no supervisats en els quals no es pot controlar l'aforament quedaran tancats. Totes les pistes exteriors es tancaran i no se'n podrà fer ús fins al 30 d'octubre.

Des del consistori, a més, es recorda que l'índex de rebrot torna a ser elevat i que s'ha de reduir la mobilitat i sobretot les trobades amb persones que no siguin del nucli de convivència per baixar la corba de contagi.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 45%
humitat: 70%
vent: 20km/h NE

 • 16°C
  DV
 • 15°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 15°C
  DL
 • 11°C
  DT

En directe

Els Informatius